Världens bästa onlinespel
Världens bästa onlinespel

Världens bästa onlinespel

De allra bästa och mest populära datorspelen online har titlar som de allra flesta känner till. I och med att datorspel online växte enormt i popularitet med World of Warcraft har numera flera andra konkurrerande spel vuxit fram. World of Warcraft hade upp till över tio miljoner spelare världen över och är ett av de absolut populäraste online spelen genom tiderna.

Online spelet ”PlayerUnknown’s BattleGrounds” (förkortat PUBG) tog världen med storm 2017 och har vuxit sedan dess. Spelet är ett överlevnadsspel där det gäller att vara den sista som överlever av totalt nittionio spelare (åt gången).

Fornite – Battle Royale är också ett överlevnadsspel där spelaren ska försöka överleva så länge som det går. Skillnaden är att Fortnite har grafik i tecknad stil vilket ger spelet lite mer charm.

Dota 2 är ett av världens mest populära e-sport spel och är en återskapad version av gamla Warcraft 3. Två lag med fem spelare vardera kämpar mot varandra för att ta ner motståndarens bas.

League of Legends (LOL) är precis som Dota 2 ett av världens populäraste e-sport spel som fortsätter växa för varje år.

Välkända Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) har vuxit till ett av de absolut mest populära onlinespelen i världen.