Välja spelkonsol?
Välja spelkonsol?

Välja spelkonsol?

Samtliga spelkonsoler, nya som gamla, erbjuder unika spelupplevelser och fantastisk underhållning för alla åldrar. En nyare konsol kostar givetvis en del men när nya modeller släpps kan du skaffa någon av de äldre modellerna för ett riktigt bra pris. Skillnaderna mellan de olika konsolerna är inte så stora utan när du väljer behöver du titta på vilka spel som du vill spela.

Det finns flera faktorer att fundera på innan du bestämmer dig för vilken konsol som passar dig eller familjen bäst.

Varför köpa bara en spelkonsol som barnen kommer att bråka över (vems tur det är att spela). När priset går ner kan du exempelvis köpa en ny konsol (äldre modell) till tonåringen och en konsol till de yngre familjemedlemmarna. För dig som har lite äldre barn är exempelvis PlayStation 4 ett bra köp nu när priset gått ner. Massor av spännande och exklusiva spel som ger timmar av underhållning.

Om du däremot väljer att skaffa en ny konsol är det rekommenderat att kika på någon bäst i test för att få bra tips och råd innan du väljer. För de yngre familjemedlemmarna är Nintendo spelkonsoler och spel att föredra medan tonåringar kanske föredrar Playstation eller X-box.